CégünkrőlTermékekAkciókElérhetőség

„Alap” vízszintmérő készülék

Solinst Model 101B

A Solist Model 101B egy gazdaságos és strapabíró vízszintmérő készülék. A készülék kiválóan alkalmas kutakban, fúrólyukakban, csövekben, tartályokban a vízmélység meghatározására.

A Solinst termékei közül továbbra is elérhető a hagyományos Model 101-es készülék, mely lézergravírozott PVDF anyagú lapos szalaggal ellátott, illetve a Model 102-es készülék, mely koaxiális kábellel van ellátva. Mindkét készülék rendelkezik ki/be kapcsolóval, illetve érzékenységállítási lehetőséggel.

Vízszintmérő készülék működési elve

 

A Model 101B vízszintmérő készülék egy tömör rozsdamentes acél szondafejejet tartalmaz, mely egy tartós polietilén anyagú lapos szalagra van rögzítve. A készülék egy hagyományos 9V-os elemmel működik, ami a kábeldob belsejében lett elhelyezve. Az elektronika vízálló bevonattal lett ellátva.

Ha a szalag végén lévő szonda vízzel érintkezik, akkor záródik az áramkör, és fény és hangjelzés indukálódik. A vízszint ekkor a szalagról közvetlenül leolvasható.

Erőteljes, pontos szonda

A 101B model P1 szondája strapabíró rozsdamentes acélból készült. A szonda úgy lett kialakítva, hogy elkerülhető legyenek a nedves kútfal okozta fals jelzések.

Méret: 12.7 mm átmérőjű, 102 mm hosszú

Súly: 100 gramm

Hőnyomott polietilén lapos szalag

A 101B Model kiváló minőségű hőnyomott lapos szalaggal van ellátva, melyen a beosztások cm-ként találhatók.

A 10 mm széles flexibilis szalag a dobra könnyen feltekerhető, rugalmas és a kútban függőlegesen ereszthető le. A hét szálból sodort acél huzal korrózióálló, teherbíró és nem nyúlik. A kutyacsont formájú keresztmetszetnek köszönhetően a szalag nem tapad oda a nedves kútfalhoz.

Az elérhető hosszúságok: 30, 60 és 100 m.

A készülék egyéb jellemzői

alacsony ár                      Jó minőségű Solinst termék, elérhető áron.

egyszerűség                     Kapcsolók nélkül, egyszerű működtetés.

                                        A dob könnyen tekerhető.

hosszú élettartam            Erős, korrózióálló alkatrészek.

                                       Erős, rugalmas szalag.

                                       Egyszerű, hézagmentes szondafej.