CégünkrőlTermékekAkciókElérhetőség

Levelogger Applikáció és Illesztőegység Android™ készülékekhez

Solinst Model 3001/3002/3500 készülékekhez

Solinst Levelogger App

A Solinst Levelogger Applikáció lehetővé teszi a kommunikációt az Ön Android operációs rendszerű okos készüléke és a Solinst adatregisztráló műszerek (dataloggerek) között, a Levelogger App Illesztőegység által biztosított Bluetooth® kapcsolaton keresztül. Az applikáció ingyenesen letölthető a Google Play™ áruházból, minimum 4.4-es, vagy újabb Android op. rendszerű készülékekre.

 

A dataloggerek csatlakoztatásához a Levelogger App Illesztőegység használható, egy egyszerű, hordozható eszköz, melyet a Leveloggerhez csatlakozó közvetlen adatkábel, adapter vagy az Aquavent kútfejének tetejéhez lehet csatlakoztatni. Ezek után az Android-os készülék párosítja magát az illesztőegységgel, Bluetooth®-on keresztül, lehetővé téve a dataloggerrel való kommunikációt.

Megnövelt hatékonyság

A Solinst Levelogger App egy könnyen kezelhető, átlátható applikáció, mely lehetővé teszi a főbb programozási lehetőségeket (melyek elérhetőek a Solinst Levelogger PC szoftveren keresztül is), anélkül, hogy laptopját a terepre kelljen vinnie magával. Az applikációval elvégezhető beállítások közé tartoznak pl. a részletesen programozható leolvasási beállítások vagy a jövőbeni indítási idejének megadása is.

A Levelogger App információt nyújt a csatlakoztatott datalogger állapotáról, az elem töltöttségének állapotáról, a műszer gyártási számáról és helyzetéről. 10 féle programozott beállítás menthető el és rendelhető hozzá a dataloggerekhez. Ez következetes mintavételi rendszert tesz lehetővé az egész projekt során.

  

Az applikáció lehetővé teszi a hozzákapcsolt datalogger leolvasásainak valós idejű megfigyelését, illetve a korábbi leolvasások grafikus vagy táblázatos formában való megjelenítését. Az adatok letölthetőek magára az okos készülékre vagy továbbíthatók közvetlenül e-mailen keresztül. Az adatfájlok exportálhatóak az irodai számítógépre és a Levelogger PC szoftverben, az Adatvarázsló menüpontban kompenzálhatóak.

A Solinst Levelogger App előnyei

-       Kommunikáljon a dataloggerekkel Bluetooth® kapcsolaton keresztül

-       Terjessze ki okos készülékének alkalmazási lehetőségeit

-       Hagyja otthon laptopját

-       Programozza és indítsa el a dataloggerek méréseit a terepen

-       Egyszerűsítse a terepi adatkezelést

-       Nézze a valós-idejű méréseket, vagy töltse le és küldje el e-mailben a regisztrált adatfájlokat

Solinst Levelogger Applikáció Illesztőegység (Levelogger App Interface)

Az applikációhoz illesztőegység segítségével tud az Android készülék és a Solinst datalogger Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikálni. Csatlakoztatás után a leolvasási eredmények megtekinthetőek, letölthetőek illetve maga a datalogger is programozhatóvá válik.

Egyszerű és kényelmes működtetés

Az illesztőegység egy könnyű, letisztult kialakítású, hordozható készülék, mely kiváló terepi használatra. 4 db 1,5 V-os, AA lítium elemmel működik, melyek egyszerűen cserélhetőek. Az készülék egy gomb segítségével kapcsolható be- és ki, illetve a készülék 10 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. A készülék állapotáról egy LED jelzőlámpa ad információt.

Egyszerű működés:

1.    Töltse le a Solinst Levelogger Applikációt az okos készülékére. Az applikáció elérhető és ingyenesen letölthető a Google Play áruházból.

2.    Csatlakoztassa a Levelogger App Illesztőegységet a Leveloggerhez tartozó közvetlen adatkábel vagy adapter felső részéhez, vagy az Aquavent kútfejéhez, majd kapcsolja be.

3.    Engedélyezze a Bluetooth kapcsolat használatát az okos készülékén és párosítsa a Levelogger App Illesztőegységgel.

4.    Indítsa el a Solinst Levelogger Applikációt és csatlakozzon a dataloggeréhez.

5.    Miután végzett az adatok letöltésével, vagy a datalogger programozásával, húzza ki az illesztőegységet és csatlakoztassa a következő monitoring ponton lévő dataloggerhez.