CégünkrőlTermékekAkciókElérhetőség

Rainlogger Edge

Solinst Model 3002

A Rainlogger Edge egy kedvező árú adatregisztráló készülék, mely arra lett kifejlesztve, hogy regisztrálja a szabványos billenőkanalas csapadékmérő készülékek billenését. Ez a kompakt és strapabíró terepi készülék a hosszútávon megbízható és kényelmes működését akár 10 éven át képes biztosítani egyetlen elemmel. Fejlett ESD védelemmel (elektrosztatikus kisülés ellen) rendelkezik, melyet a készülék ún. ABS háza biztosít.

A készülék minden alkalommal rögzíti a mérés idejét illetve a teljes átesett eső mennyiségét az idő függvényében. Ezeket az adatokat egy megbízható memóriában tárolja el, melynek a tároló kapacitása 60.000 mérés. A Rainlogger Edge méri és rögzíti minden egyes billenését a billenőkanalas csapadékmérő készüléknek.

Részletes adatok

A Levelogger felhasználók könnyen hozzárendelhetik a csapadék adatokat a vízszint figyelő monitorink hálózataikhoz a Levelogger szoftver segítségével. A Rainlogger Edge lehetővé teszi a csapadékadatok és a meglévő Levelogger adatok könnyű összekapcsolását. Az esőzések adatai alapján korrelációt lehet felfedezni a csapadék események és a talajvíz illetve felszíni vizek vízszint változásai között.

A Rainlogger Edge készülék kompatibilis az összes Solinst Levelogger szériához tartozó kommunikációs és telepítéshez kapcsolódó kiegészítővel. A mentett adatok közvetlenül letölthetőek PC-re vagy okos készülékre a Solinst Levelogger Applikáció segítségével, vagy a DataGrabber terepi adatátviteli eszköz használatával. Továbbá, ez a sokoldalú adatregisztráló készülék integrálható a Solinst telemetria rendszerbe az SDI-12 protokollon keresztül kommunikálva (bővebben lásd a Model 9500, Model 9100/9200 illetve a Model 3001 adatlapokat).

Előnyök

-       csapadék adatok hozzárendelése a Levelogger hálózathoz

-       ABS burkolat, mely fejlett ESD védelmet nyújt

-       60.000 leolvasásnyi memória (időponttal jelölve)

-       alacsony karbantartási igény, 10 évre elegendő elem élettartam

-       a legtöbb billenőkanalas csapadékmérő műszerrel alkalmazható

-       kompatibilis a Solinst telemetria rendszerekkel

Működés

A Rainlogger Edge készülék egyszerűen programozható a felhasználóbarát Levelogger szoftver segítségével. Egy optikai olvasókábel köti össze a Rainlogger készüléket a laptoppal, vagy asztali számítógéppel, majd a Levelogger szoftver automatikusan felismeri a csatlakoztatott Rainlogger készüléket.

A Rainlogger Edge helyszíni telepítése igen egyszerű, 3 pin connector (Molex) kábellel csatlakoztatható a terepen lévő csapadékmérő készülékhez.

Az adatok letöltése bármikor lehetséges, ennek három féle módja: minden adat letöltése, adatok hozzáfűzése és adatok törlése. Az adatok megjeleníthetőek grafikus vagy táblázatos formában is, illetve más programokba exportálhatóak. A Rainlogger készülék ön-ellenőrző, megbízható FRAM memóriával rendelkezik.

 
 

Alkalmazási területek

-       helyi csapadék mérése

-       esőzések csúcs időszakának meghatározása

-       esővízkezelés

-       vízgyűjtő területek távoli monitoringja

-       a csapadék események korrelációjának megállapítása a

Solinst Levelogger App & Levelogger App Interface

A Solinst Levelogger App & Interface Bluetooth® technológiát alkalmazva csatlakozik az Ön Leveloggeréhez illetve az Ön okos készülékéhez. A Solinst Levelogger Applikációval lehetőség van az adatok letöltésére, valós idejű figyelésére és a készülék programozására is. Az adatok e-mailben továbbíthatóak az okos készülékéről egyenes az irodájába. (lásd a Model 3001 Solinst Levelogger App & Interface adatlapját)