CégünkrőlTermékekAkciókElérhetőség

Levelogger Junior Edge – Folyamatos vízszintregisztráló műszer

Solinst Model 3001

A Levelogger Junior Edge készülék egy olcsó megoldást kínál a talajvízszint és felszíni vízszint, illetve a hőmérsékleti adatok mérésére és regisztrálására.  A 22 mm x 142 mm méretű, rozsdamentes acél vázban nyomásmérő szenzor, hőmérsékletérzékelő, 5 éves élettartamú (percenként 1 mérést feltételezve) lítium elem és adatregisztráló részek találhatók.

A Levelogger Junior Edge az abszolút nyomást egy ugyanolyan Hastelloy nyomásmérő szenzor segítségével méri, mely megtalálható a Levelogger Edge készülékben is. Ez a szenzor magas korrózióállósággal rendelkezik kíméletlen környezetben is, lehetővé téve a stabil leolvasásokat akár extrém nyomási és hőmérsékleti körülmények között is. A Hastelloy szenzor maradandó károsodás nélkül képes ellenállni a feltüntetett tartományhoz képest akár kétszeres nyomásnövekedésnek is.

A Levelogger Junior Edge készülékben található FRAM memória 40.000 hőmérsékleti és vízszint leolvasási adatot tud eltárolni. A leolvasások folyamatosan, a felhasználó által beállított időközönként történnek, mely időköz 0,5 másodperc és 99 óra között változhat. A leolvasások pontossága 0,1% FS, teljes élettartamra érvényes gyári kalibrálással.

Amennyiben nagyobb pontosságra, többféle mintavételi módra vagy nagyobb mélység skálára van szükségünk, a Solinst Levelogger Edge készülék alkalmas ezen feladatok ellátására. A vezetőképesség mérésére és adattárolására a Solinst kínálatából az LTC Edge a megfelelő (lásd a Model 3001 LTC Edge).

Jellemzők

-       alacsony ár

-       0,1% FS pontosság

-       40.000 leolvasásnyi memória

-       strapabíró Hastelloy nyomásérzékelő szenzor

-       egyszerű és „haladó” adat kompenzálási lehetőség

Működés

A Levelogger Junior Edge készülék programozása hasonlóképp történik, mint a Levelogger Edge esetében. Egy optikai leolvasó- vagy egy PC interfész kábel segítségével csatlakoztassa a Leveloggert egy laptophoz vagy asztali számítógéphez. A Levelogger szoftver felismeri, hogy mely típusú Levelogger készüléket csatlakoztatta a számítógéphez. Ezt követően a készülék programozása, az adatok letöltése, kezelése és exportálása egyszerűen elvégezhetők. A valós idejű nézet segítségéve lehetőség van a vízszint és hőmérsékleti értékek azonnali leolvasásához, az előre beprogramozott mérési menetrendtől függetlenül.

A Levelogger Junior Edge készülékből hőmérséklet és hőmérséklet kompenzált vízszint adatok nyerhetőek ki. A Levelogger szoftver Data Wizard funkciójának használatával az adatok barometrikusan kompenzálhatóak. Egyszerre több Levelogger Junior Edge fájl kompenzálható egyetlen Barologger Edge fájl alapján.

A Levelogger Junior Edge készülék kompatibilis a Solinst egyéb, a Levelogger sorozatba tartozó termékeivel, mint például a Solinst Levelogger Applikáció, a DataGrabber adatátviteli készülék, SDI-12 interfész kábel és a Solinst telemetria rendszerek és a Solinst LevelSender.

Ezek a kompakt adattároló készülékek telepítése és használata egyszerű. A Leveloggerek leengedéséhez drótkötél, kevlár huzal vagy közvetlen adatkábel használható, opcionálisan Solinst 2”-es lezáró kútfej alkalmazásával.

Alkalmazási területek

-       Vízszint monitoring kutaknál és felszíni vizeknél

-       Víztározó jellemzése: pump teszt, slug teszt stb.

-       Vizenyős területek és csapadékvíz lefolyás megfigyelése

-       Vízgyűjtő területek monitoringja

-       Vízfolyások, tavak és tározók vízszintmérései

-       Vízszintmérés tartályokban

Solinst Levelogger App & Interface

A Solinst Levelogger App & Interface Bluetooth technológiát alkalmazva csatlakozik az Ön Leveloggeréhez illetve az Ön okos készülékéhez.

A Solinst Levelogger Applikációval lehetőség van az adatok letöltésére, valós idejű figyelésére és a Levelogger programozására is. Az adatok e-mailben továbbíthatóak az okos készülékéről egyenes az irodájába. (lásd a Model 3001 Solinst Levelogger App & Interface adatlapját)